sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Ei vitsit mä oon virkannu!

Ihan tämmösiä perusjuttuja... tommoset tekee
tosi nopeesti. Ne voi olla vaikka mukinalusia.
Lisäksi virkkasin yhden isoäidin neliön (granny
square). Niistä sais kyllä tehtyä kivan täkin :)Lanka: Novita Cannes, mustassa Novita 7
veljestä ja Marks&Kattens Flamenco

Tätä ei ole virkattu ... ...Lanka: Novita 7 veljestä (harmaa) ja
Gjestal Janne (lila)

5 kommenttia:

SNY kirjoitti...

Upeeta mahtavaa! Siitä se virkkaus lähtee käyntiin. Minäkin olen haaveillut isoäidin neliöistä tehdystä täkistä. Millaista lankaa ja koukkua käytit siinä ja tuliko hyvä?

Tänään lähti paketti postiin...

Terhi kirjoitti...

En oo vielä ihan kauheen hyvä tekee niitä isoäidin neliöitä, ne reunasilmukat tulee jotenki tosi löysiksi. Tosin tein kyllä vitosen koukulla ja sit aika ohuella langalla.. mut se oli vain se yks tilkku. Mut uskon et sopivalla langalla ja sopivan kokoisella puikolla, kun pääsis vauhtiin, ni kyllä se siitä. Nyt on tosin ollu pää kipee pari päivää ja luulen et se johtuu liiallisesta kutomisesta :( Täytyy pitää vähän taukoa nyt..

Terhi kirjoitti...

Ai niin paketti :) Ei malttas oottaa... .. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tuo pantasysteemi on kiva! Hienon värinenkin.

Distant Knitter kirjoitti...

Hei, en saa vastattua sinulle Ravelryn kautta, siinä on jotain vikaa...
Kuopiossa saa Rowania Napista ja Nauhasta, valikoimaa on jonkin verran. Siellä on tietysti paljon muutakin, liike pullollaan... Nappi ja Nauha löytyy Käsityökadulta, kun olet torilla, lähdet Anttilan ja kauppakeskus Sektorin välistä rännikatua ja käännyt seuraavalle rännikadulle, Käsityökadulle vasemmalle. Liike on vasemmalla, (hyvissä ajoin ennen autotietä) samassa korttelissa, Eurokangasta vastapäätä. Ja auki 10- 17 tai 18 asti.
Toinen mukava liike on Kauppahallin päädyssä Lanka-Matka, jossa on enimmäkseen Tekstiiliteollisuuden valikoimaa, mutta muutakin löytyy. Auki muistaakseni 9-17.
Tervetuloa Kuopioon!